Merkexperience: koploper zijn én blijven!

Sion strategie naar green

KLANT

Noviflora: vooraanstaande totaalleverancier in planten en ondersteunende diensten waarmee ze hun klanten verder helpen. Noviflora levert aan groothandels en ketens, grootwinkelbedrijven, tuincentra en kantoorbeplanters. Noviflora is gespecialiseerd in de export van planten naar Noord, Midden- en Oost-Europa.
In Scandinavie zijn we marktleider. Onder het motto ‘Let’s grow together!’ streeft Noviflora naar gezamenlijke groei door samenwerking.

 

 

 

BEHOEFTE

De groei van het bedrijf is enorm. Tegen de stroom in blijft Noviflora voorop lopen, innoveren en daarmee nieuwe markten veroveren. Noviflora bouwt internationaal aan een sterk merk als innovatieve partner, die zich continu aanpast aan de huidige behoefte van de (nieuwe) markten en trends. Om onderscheidend te blijven en onderlinge inwisselbaarheid te minimaliseren bouwt Noviflora ook aan eigen merken, zoals Finest Selection, Selections en O’GREEN.

RENDEMENT

We zorgen ervoor dat Noviflora op corporate niveau koploper is en blijft door continu vernieuwend te zijn. In 2014 hebben we gezamenlijk het concept voor het 40-jarig jubileum bedacht: de ‘Forty&Forward experience’ werd georganiseerd voor binnen- en buitenlandse klanten die daar graag naartoe kwamen met hun klanten. Met nieuwe merken, schappresentaties en ook duurzame en nieuwe hippe concepten in food ed, werden klanten totaal verrast en geïnspireerd. En met succes, het bezoekersaantal en de waardering is nog nooit zo hoog geweest. De introdutie van het nieuwe duurzame plantenmerk O'GREEN brengt veel reuring in de markt en zorgt ervoor dat de klant zich kan onderscheiden, wat weer resulteert in meer klantenbinding!

 

Geleverde diensten

icon-brains
icon-looks
icon-show

Ja, ik wil graag kennismaken met Mirakuleus!

Laat je gegevens achter en wij bellen je voor een afspraak.

Bekijk ook andere cases

Laat je inspireren!

Sion behoort tot de internationale top 3 van jonge-plantenleveranciers van orchideeën.