OVER ONS_header

Our promise

Mirakuleus will help you refresh your brand and move it forward for today's changing markets.

We believe in fresh

Nieuwe kansen in vers

Niet leveren aan maar samenwerken met je klant, kennisuitwisseling, maar ook kleine initiatieven, kortere keten, online verkoop, duurzaamheid, dat zijn nu de thema’s waar het nu om draait in vers. Jouw eigen visie hierop vormt de basis van jouw succes. Ontdek samen met ons de kansen.

Merkactivatie

Mensen willen betekenisvolle producten en diensten, pas dan is een merk relevant. De uitdaging is om je doelgroep continu te boeien. Ultieme merkloyaliteit is anderen (fans) jouw verhaal laten vertellen. Wij helpen je om jouw merk te laten groeien.

Kennisdelen en verbinden

Visie vormen doe je niet alleen. Wij kennen vers door en door en delen graag ons netwerk en onze kennis met jou. Met onze continue informatie en inspiratie houd jij je strategische koers van je merk scherp. 

1eRijBeelden-OVERONS-1
1eRijBeelden-OVERONS-2
1eRijBeelden-OVERONS-3

We offer you fresh

Inzicht in jouw klant

We kennen de wereldwijde versmarkten. We kruipen in de huid van jouw merk en klant voor de juiste (consumer) insights bij jouw specifieke vraag.

De beste specialisten

Baanbrekend werk leveren we door onze kennis en ervaring te koppelen aan ons (wereldwijde) netwerk van specialisten. Zo bouwen we sterke verse merken!

Heldere afspraken

We komen niet met verrassingen. Planning en budget zijn vooraf bepaald. Wij zijn pas tevreden als jouw verwachtingen overtroffen zijn!

OVER_ONS_4b
OVER_ONS_5b
OVER_ONS_6b

The team behind fresh

Onze missie is om baanbrekend bij te dragen aan het wereldwijde versschap van de toekomst.

 • OVER ONS_miranda

  Miranda van Kester

  Creatief en strategisch directeur

  Eigenaar Mirakuleus. Bevlogen, pionier, creatief én strategisch. Scherpe visie op versmarketing. Kan snel de marketingstrategie van een bedrijf of merk analyseren. Weet wat een merk nodig heeft; strategisch, organisatorisch en creatief. Leidt al jarenlang merken tot ongekend succes!

  Contact Miranda:

 • OVER ONS_nicolette

  Nicolette van der Mark

  Commercieel manager

  Gedreven, enorm ervaren en klantgericht. Is eindverantwoordelijk voor de klantrelaties. Nicolette zet met liefde het stapje extra om onze klanten het wow-gevoel te laten ervaren.

   

  Contact Nicolette:

Ja, ik wil graag kennismaken met Mirakuleus!

Laat je gegevens achter en wij bellen je voor een afspraak.