BLOG-760X322
2186 keer gelezen

Onze toekomstdromen...

Nicolette van der Mark – ‘Verwachtingen overtreffen en successen vieren!’
Niets is leuker dan samen met je klanten successen te vieren. Daarom stel ik me tijdens het proces continu de vraag: overtreffen we hiermee de verwachtingen van de klant? Daar draait het volgens mij om en dat is wat voor mij een project succesvol maakt. Ik heb inmiddels ontelbare projecten van A tot Z begeleid. Van 'klein en standaard' tot 'groot en complex'. Ik ben een verbinder. Als 'cement' van het projectteam houd ik regie en bewaak de koers, planning en budget. Dat blijf ik doen. Vanuit onze flexplek in Den Haag of voor (tijdelijke) opdrachten op locatie bij een klant. En heeft een project 'zuurstof' nodig, dan begeleid ik met veel plezier creatieve brainstorms met klanten die behoefte hebben aan nieuwe ideeën. Samen groeien, samen succesvol zijn.
Snel weer eens afspreken?

Nicolette@mirakuleus.nl | 06- 28 13 22 46

Miranda van Kester – ‘Creativiteit is mijn grootste kracht’
Met Mirakuleus bouw ik al 15 jaar aan merken van de voorlopers in vers. Daar ben ik trots op. Mijn doel - en die van onze klanten - is altijd om een merk te creëren waar iedereen naar kijkt én die inhoudelijk interessant is en blijft. Creativiteit is daarbij m’n grootste kracht. En om alle disciplines (strategie, storytelling/copy, ontwerp, fotografie, etc) te kunnen verbinden om het totaal kloppend te maken. Dat is mijn rol als art director. Daarnaast ben ik voor veel klanten sparringpartner in het ‘merkdenken’. Ik vind het geweldig om dit nu ook volledig onafhankelijk en met flexibele teams te kunnen gaan doen. Met de vrijheid om nog meer te kunnen pionieren, verbinden en samenwerken met de beste spelers in ons vak én in vers. Dat is voor mij succes: een nieuwe koers die voor mij gelijk staat aan plezier, succes en geluk! : )
Ik ontmoet en inspireer je graag!

Miranda@mirakuleus.nl | 06 - 41 30 88 13

 
Sonja Kroes - 'Tijd voor de volgende stap'
Als eerste wil ik graag alle klanten en partners bedanken voor de mooie tijd. Na acht jaar aan vele mooie projecten bij Mirakuleus gewerkt te hebben, is het nu tijd voor mijn eigen bedrijf. Een nieuwe uitdaging waar ik heel veel zin in heb en veel energie van krijg! Is er een frisse blik nodig op je marketing- en/of communicatiestrategie? Heb je hulp nodig bij je online marketing en social media? Of heb je tijdelijk behoefte aan een communicatiespecialist? Dan sta ik als allround freelance marketing- en communicatiespecialist klaar. Ik maak graag het verschil voor jouw merk! Meer weten? Bel of mail me.

Sonja Kroes Marketing & Communicatie
mailme@sonjakroes.nl | 06 - 24 97 52 34 | LinkedIn

Marieke van Vliet – ‘Een nieuwe droom komt uit’
Na 5 jaar voor Mirakuleus  aan hele mooie verse merken met fijne klanten en partners te hebben gewerkt komt er een nieuwe droom uit! Vanaf 1 maart start ik als freelance Communicatieregisseur. Met ruim 15 jaar ervaring aan zowel klant- als bureauzijde ben ik allround inzetbaar voor het coördineren van grote en kleine b2b en b2c communicatieprojecten. Het van a tot z managen van projecten zit echt in mijn bloed. Van de uitrol van een nieuwe huisstijl, beursdeelname, productintroducties tot digitale nieuwsbrieven en social media. Je kunt me inzetten voor tijdelijke opdrachten of uitbreiding van de communicatieafdeling. Ik ga voor het ultieme resultaat en ben pas tevreden als de klant tevreden is!

06 - 28 02 46 24 | LinkedIn


Chris Camfferman – ‘Mijn ambitie ligt aan klantzijde, say...cheese!’
Four years later…thanks all! Inmiddels ben ik verhuisd van Den Haag naar Leiden en woon ik samen met de liefde van mijn leven. Een bruisende stad met genoeg nieuwe concepten, shops en hotspots te ontdekken! Mijn ambitie om aan klantzijde te gaan werken, gaat dan ook per 1 mei in vervulling. Als marketing development coordinator bij Vandersterre Groep ga ik de wereld van kaas onveilig maken. We komen elkaar ongetwijfeld nog tegen want de wereld is niet zo groot als we denken. Dan drink ik daar graag (afhankelijk van het moment, haha) een goede bak koffie of een speciaal biertje op. Lopen we elkaar niet tegen het lijf, dan kun je me altijd bellen! 

Check LinkedIn voor mijn telefoonnummer, die verandert namelijk.


Je hebt het hele artikel gelezen! :-) 
Deel dit onderwerp met je netwerk

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vers nieuws als eerste in je mailbox...