BLOG-header-MI 3-2
4433 keer gelezen

Mirakuleus vernieuwt!

Voorlopen betekent vernieuwen

Al 15 jaar loopt Mirakuleus voorop in vers. In al die jaren hebben we de wereld zien veranderen. Evenals onze dromen en ambities.

Onze visie op merkbouwen in de toekomst
Waar creativiteit bruist, ontstaan mooie dingen. Wij willen de beste zijn, onze klanten ook. Vooroplopen betekent continu vernieuwen. In deze snel veranderende wereld ontstaat steeds meer behoefte aan specialisten. En aan flexibiliteit: om per type project, doelstelling en ambitieniveau met het juiste team om tafel te zitten. Om samen te bruisen. Innovatiekracht te delen. Daar geloven wij in.

Vooroplopen kan alleen met de beste specialisten
Steeds vaker zijn we sparringpartner in ‘merkdenken’ en merkbouwen. Dat is niet alleen enorm leuk, maar ook eervol om als strategisch partner of inspirator betrokken te zijn. Dit past bij onze ambitie en onze visie op het merkbouwen van de toekomst.

Om deze ambitie waar te maken gaan wij vanaf 1 maart nog flexibeler werken. Wij, Nicolette en Miranda, blijven de vaste kern van Mirakuleus. We blijven doen wat we altijd al deden. Onze diensten veranderen hiermee niet, de werkwijze wel. We gaan nóg meer verbinden en samenwerken met de beste spelers in ons vak én in vers. En we kunnen nu ook puur als merkstrateeg, art director of projectmanager betrokken zijn.

 

Platform voor innovatie en inspiratie 
Onze droom is om continu te pionieren. Om de beste spelers aan elkaar te verbinden.  We gaan de uitdaging aan om daar een platform voor te creëren; iedereen die behoefte heeft aan specialisten of aan bruisende inspiratie is welkom. Om samen te innoveren in versmarketing. Doe je mee? Blijf ons volgen!

Heb je vragen of zin om even bij te praten? 
We zien en spreken je graag!
Miranda en Nicolette

PS. Benieuwd wat de toekomstdromen van ons allemaal zijn? Lees het hier.

Mirakuleus verhuist naar de Caballero Fabriek

Vanaf 1 maart werken we vanuit de Caballero Fabriek in Den Haag. Een van de meest creatieve hotspots van Nederland, vol met innovatieve spelers in marketing, communicatie en creatie. Waar het bruist en waar we naar hartenlust kunnen verbinden. Perfect passend bij onze visie. Én bij spelers in vers die voorop willen lopen. ; )Adres: Caballero Fabriek, Unit 17, Saturnusstraat 60, 2516 AH Den Haag.

Je hebt het hele artikel gelezen! :-) 
Deel dit onderwerp met je netwerk

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vers nieuws als eerste in je mailbox...